DEDIKASI APLIKASI LISTRIK KECIL
TUTUP LUCU!

PRODUK

TAMPILAN

Tansah nggawe urip sing luwih apik!
Tansah ngirim kesehatan lan rasa seneng!
Tindakake orientasi pelanggan!

Napa Pilih Kita?

  • ● Pengalaman 18 taun

  • ● Bisa saka sudhut pelanggan

  • ● Siji - mampir macem-macem peralatan listrik cilik

  • ● Siji jendhela kanggo komunikasi

  • ● Kontrol ketat lan QC

  • ● Ora winates kanggo model dhaptar

  • ● OEM / ODM miturut kabutuhan pasar sampeyan

  • ● Nduwe logo kanggo promosi

Why Choose Us
  • About Us

Profil Perusahaan

Land Brown International Co., Ltd. minangka perusahaan internasional profesional sing nyedhiyakake peralatan listrik cilik. Kanthi pengalaman 18 taun, kita ngerti babagan pasar profesional lan pasar promosi. Kanthi profesi, linuwih lan pengalaman, kita siyap ndhukung perusahaan sing makmur!