Purif Udhara

  • Air Purifier / Wearable / AP-W01

    Pemurni Udara / Bisa Dipakai / AP-W01

    Pemurni udara kalung iki ngeculake 1 yuta ion oksigen negatif, ngresiki hawa ing sekitar sampeyan, kanthi efektif nggawe lingkungan sing sehat kanggo sampeyan, mbusak polusi udara kaya bledug, PM2.5, serbuk sari, asap lan liya-liyane nggawa molekul sing padha ing retret alami (pantai , grojogan, utawa gunung) ing sisihmu. Sampeyan bakal rumangsa ana ing alas. Ing endi wae sampeyan lunga, ngresiki 1m³ ing sekitar sampeyan, nggawe lingkaran nglindhungi mlaku-mlaku kanggo njaga sampeyan. Dadi aja kuwatir masalah polusi, pembersih udara kalung bakal mesthi mbungkus sampeyan, sampeyan bakal mesthi ana ing papan sing aman sing digawe kanggo sampeyan.

    Kalung udara ion negatif iki uga digunakake kanggo nambani depresi, insomnia, swasana ati, lan ningkatake kualitas turu, lan 5 desibel operasi super sepi ngaktifake kualitas turu sing apik nalika ngurus impen supaya ora diganggu.

    Batere sing gedhe bisa tahan 10-12 jam, cukup kanggo kebutuhan sedina muput, lan ngisi daya cepet, siyap-siyap kanggo kabutuhan mbesuk.

    Nyandhang ing gulu, iku gampang digawa menyang endi wae, tali gantung sing apik, bobot entheng, ora ana tekanan kanggo nyandhang ing gulu. Lan desain sing apik uga nggawe dekorasi sing apik. Uga kasedhiya kanggo ndandani ing curhat mobil utawa dilebokake ing meja.

    Pilihan sing apik kanggo promosi merek. Logo bisa dicithak utawa nganggo laser.

  • Air Purifier / Wearable / AP-W02

    Pemurni Udara / Bisa Dipakai / AP-W02

    Kanthi pemurni udara sing bisa dipakai cilik iki, sampeyan bisa nglindhungi dhewe lan sing sampeyan tresnani, sanajan cilik banget bisa digunakake kanggo ruangan 1m³ ruangan utawa njero ruangan 3m³ kanggo nggawe lingkaran sing nglindhungi. Pemurni udara kalung iki ngeculake ion oksigen negatif 6,5 yuta, ngresiki hawa ing sekitar sampeyan, nggawe lingkungan sing sehat kanggo sampeyan, kanthi efektif mbusak polusi udara kayata bledug, PM2.5, serbuk sari, asap lsp lan nggawa molekul sing padha ditemokake ing retret alami ( pantai, air terjun, utawa gunung) ing sisih sampeyan. Sampeyan bakal duwe perasaan yen sampeyan ana ing alas. Ing endi wae sampeyan lunga, bakal ngresiki kamar 1m³ ing sekitar sampeyan, nggawe lingkaran nglindhungi mlaku-mlaku kanggo njaga sampeyan. Anggere sampeyan nganggo alat pembersih udara kalung, aja kuatir masalah polusi, sampeyan bakal terus mbungkus sampeyan, lan sampeyan bakal tetep ing papan sing aman sing cocog kanggo sampeyan.

    Kalung udara ion negatif iki uga digunakake kanggo nambani depresi, insomnia, swasana ati, lan ningkatake kualitas turu, operasi super sepi njamin kualitas turu sing apik lan ora ngganggu impen sampeyan.

    Batere gedhe bisa digunakake sajrone 10-12 jam, cukup kanggo sedina muput, lan ngisi daya cepet 1-2 jam, siyap-siyap kanggo kabutuhan mbesuk.

    Nganggo ing gulu, ora ana tekanan, senar gantung kualitas lan bobot entheng. Lan temenan uga dekorasi sing apik. Kasedhiya uga kanggo ndandani ing bolongan mobil utawa dilebokake ing meja utawa diselehake ing amben sampeyan.

    Pilihan sing apik kanggo promosi merek. Logo bisa dicithak utawa nganggo laser.

  • Air Purifier / Wearable / AP-W03

    Pemurni Udara / Bisa Dipakai / AP-W03

    Kanthi reresik udara kalung sing bisa digunakake, sampeyan bisa nglindhungi dhewe lan sing sampeyan tresnani, sanajan cilik banget kanthi efektif bisa ngresiki ruangan 1m³ ruangan utawa 3m³ njero ruangan kanggo nggawe lingkaran sing nglindhungi. Pemurni udara kalung iki ngetokake kepadatan 99 yuta ion kanthi kapadhetan tinggi, nyuceni hawa ing sekitar sampeyan, nggawe lingkungan ambegan sing sehat, kanthi efektif mbusak polusi udara kayata bledug, PM2.5, serbuk sari, asap lsp lan nggawa pantai, air terjun utawa gunung ing sisih sampeyan. Ing endi wae sampeyan lunga, bakal ngresiki kamar 1m³ ing sekitar sampeyan, nggawe lingkaran njaga kanggo nglindhungi sampeyan. Anggere sampeyan duwe kalung udara kalung, aja kuwatir masalah polusi, sampeyan bakal tetep mbungkus sampeyan kanthi aman, sampeyan bakal mesthi ana ing papan sing aman sing digawe kanggo sampeyan.

    Kalung udara ion negatif iki uga digunakake kanggo nambani depresi, insomnia, swasana ati, lan ningkatake kualitas turu, operasi super sepi kanggo turu sing apik lan njaga impen sampeyan.

    Batere gedhe bisa digunakake sajrone 10-12 jam, cukup kanggo sedina muput, lan ngisi daya cepet 1-2 jam, siyap-siyap kanggo kabutuhan mbesuk.

    Nganggo ing gulu, ora ana tekanan, senar gantung kualitas lan bobot entheng. Lan temenan uga dekorasi sing apik. Kasedhiya uga kanggo dilebokake ing meja utawa diselehake ing amben sampeyan.

    Pilihan sing apik kanggo promosi merek.

  • Air Purifier / Wearable / AP-W04

    Pemurni Udara / Bisa Dipakai / AP-W04

    Pembersih udara ringan sederhana iki dirancang kanggo dipasang ing gulu, ing endi wae sampeyan lunga, ion negatif sing diluncurake bakal nyuceni hawa ing sekitar sampeyan, kabeh nglindhungi sampeyan. Sampeyan bisa yakin yen sampeyan dijaga. Sampeyan uga bisa nyelehake ing desktop utawa ing mobil sampeyan. Desain sederhana uga dekorasi sing apik.

  • Air Purifier / Wearable / AP-W05

    Pemurni Udara / Bisa Dipakai / AP-W05

    Pembersih udara ringan sing apik iki dirancang kanggo bocah-bocah sing nggantung ing gulu, bentuk sing lucu lan warna sing cerah. Pembersih ngeculake ion negatif, bakal ngresiki gas sing mbebayani ing udhara kanthi lengkap lan nglindhungi bocah. Sampeyan bisa yakin manawa anak dijaga kanthi apik. Lunga menyang endi wae kanggo nglindhungi kabeh wektu.

  • Air Purifier / Sterilizer / AP-S01

    Pemurni Udara / Sterilisasi / AP-S01

    Pemurni udara portebel iki nggabungake fungsi pemurnian udara sing kuat lan fungsi sterilisasi. Kanthi manik-manik lampu UVC internal, bisa kanthi efektif mateni bakteri lan kuman. Lan kanthi tahap pemurnian level super tinggi, kabeh aspek nglindhungi sampeyan saka perkara sing mbebayani, gas lan bakteri. Supaya sampeyan aman saka PM2.5, bledug, serbuk sari, asap, bakteri, kuman, formaldehida, benzena, VOC lan ambu ora enak dll.

     

    Minangka pembersih portabel nganggo batere sing bisa tahan 5hrs-8hrs, luwih gampang yen sampeyan nggawa ing endi wae. Ikuti, sampeyan bakal direksa kapan wae.

  • Air Purifier / Sterilizer / AP-S02

    Pemurni Udara / Sterilisasi / AP-S02

    Kombinasi multi fungsi, sterilisasi UVC, pemurnian ion negatif, lan pemurnian HEPA, luwih saka 99% kanthi efektif ngilangi prekara sing mbebayani. Sterilizer pembersih udara sing apik iki kabeh nglindhungi kesehatan.

    Sampeyan bisa ngatur nganggo internal batere, bisa diangkut menyang endi wae, kanggo piknik, ing mobil, ing desktop utawa ing sisih amben. Nglindhungi sampeyan kabeh kaping. Iki uga duwe fungsi aromaterapi, nggawe wangi sing sampeyan seneng, luwih seneng urip.

  • Air Purifier / Sterilizer / AP-S03

    Pemurni Udara / Sterilisasi / AP-S03

    Pemurni model iki bisa digunakake karo fungsi sterilisasi dobel UVA / UVC kanggo njamin bakteri lan kuman sacara efektif bisa mateni. Lan kanthi ion negatif konsentrasi dhuwur ngeculake perkara sing mbebayani. Pembersih nggawe lingkungan sing aman kanggo sampeyan.

     

    Desain tangan lan karet tangan sing ringkes menehi pengalaman mewah. Kanthi batere suwene 4 jam, bisa dijupuk ing endi wae sing dibutuhake.

  • Air Purifier / Sterilizer / AP-S04

    Pemurni Udara / Sterilisasi / AP-S04

    Pembersih udara sing dirancang sederhana disimpen kanthi efisiensi tinggi H13 HEPA kanggo nyaring prekara sing mbebayani ing udara. Iki uga disterilake dening lampu UVA / UVC sing kuat kanggo mateni bakteri lan kuman. Sampeyan aman ing pangayoman.

    Desain gaya uga dekorasi sing apik. Sampeyan bisa nyelehake ing endi wae sing dibutuhake.

  • Air Purifier / Sterilizer / AP-S05

    Pemurni Udara / Sterilisasi / AP-S05

    Pembersih udara sing apik iki dibangun ing manik-manik lampu UV, 99,9% sacara efektif mateni bakteri lan kuman. Ilmu nuduhake manawa dawa ultraviolet bisa gampang ngrusak struktur molekul DNA utawa RNA ing virus bakteri, nyebabake pati sel tuwuh lan pati sel regeneratif, kanggo entuk efek sterilisasi lan desinfeksi.

    Iki uga dilengkapi generator ion negatif sing dhuwur energi, saben sampeyan ambegan, sampeyan bakal krasa ana ing alas.

    Desain kompak ora butuh papan, mlaku meneng sawise operasi siji-kunci, kanthi efisien mateni bakteri lan partikel bledug ing udhara. Pemurnian mobil sakabehe menehi lingkungan nyopir sing aman lan sehat, supaya sampeyan seneng lelungan sing sehat. 

  • Air Purifier / Sterilizer / AP-S06

    Pemurni Udara / Sterilisasi / AP-S06

    Pembersih udara sing dirancang sederhana iki nggabungake fungsi sterilisasi lan fungsi pemurnian udara, lan kanthi tampilan sing apik, iku pilihan sing apik kanggo pembersih udara.

    Disinfeksi UV profesional bisa digunakake kanthi 3 lampu UV fotolisis lengkap, ngliwati udara njaba menyang ruang perawatan UV sawise diresiki, banjur nerbitake sinar ultraviolet 250-270 dawane dawa, ngrusak sisa sing ana ing udara. Struktur molekul DNA lan RNA ing kuman entuk efek disinfeksi. Efisiensi 99,9% mateni bakteri lan kuman.

    Rilis ion negatif, wenehi udhara sing kebak karo vitamin. Ion negatif diarani vitamin ing udhara, sing bisa nyuda bledug lan rasa, nambah kenyamanan hawa lan nggawe napas alas sawise udan. Desain asupan udara ing saubenge, pangiriman udara sing cepet kanggo nutupi omah. 

    Baterai lan gagang portebel supaya sampeyan bisa nggawa ing endi wae sing dibutuhake, lan lampu wengi sing apik kanggo wengi sampeyan. Pilihan sing apik kanggo ngresiki udara.

  • Air Purifier / Sterilizer / AP-S07

    Pemurni Udara / Sterilisasi / AP-S07

    Pembersih udara portebel dirancang modern, lan ukurane minangka botol banyu. Cukup gampang yen sampeyan nggawa ing endi wae sing dibutuhake. Iki dilengkapi saringan Hepa Hepa sing level paling dhuwur bisa ngresiki prekara sing mbebayani ing udara, ngilangi partikel-partikel berbahaya 99,9% kayata PM2.5, bledug, serbuk sari, asap. Ora mung kanggo ngresiki, nanging uga alat sterilisasi, dilengkapi lampu LED UVC / UVA sing bisa 99,9% bisa ngrusak bakteri lan kuman kanthi dawane dawa gelombang. Iku cukup migunani lan migunani, utamane ing wektu kovid-19, bisa nglindhungi sampeyan saka sawetara ancaman lan cilaka, lan ndadekake awak kebal sing paling apik.

    Pemurni udara bisa digunakake ing ruangan 10m³- 15m³, teknologi udara sing unik nggawe aliran udara sing luwih kuwat lan ngresiki udhara sajrone 10 menit. Sampeyan bisa nyana perlindungan jangka panjang kanthi lampu UVC / UVA seumur hidup 10000 jam. Kanthi iki sampeyan bisa ngresiki papan pribadi kayata mobil, kamar turu lan kantor. Sampeyan rumangsa luwih aman ing ruang pribadi lan mbantu sampeyan nglindhungi kulawarga.

    Pemurni minangka aroma aroma uga, sampeyan bisa mutusake rasa sing disenengi. Uga nganggo lampu biru alus kanggo ngreksa sampeyan. Ing wayah wengi, ing mobil utawa ing kamar turu, nggawe swasana sing romantis, nggawe wengi sampeyan nyopir ora mboseni lan kuwatir, nanging nyenengake. Ing kamar turu, ora mung ngresiki ruangan sampeyan, nanging uga nyuda saraf, nyenengake semangat, lan nggawe sampeyan turu sing nyenengake. Iki pancen alat sing migunani ing saben dinane.