Speaker Bluetooth

  • Bluetooth Speaker / Portable / BS-P01

    Speaker Bluetooth / Portable / BS-P01

    Speaker Bluetooth dirancang kanggo plancongan. Sampeyan bisa seneng musik utawa telpon gratis ing kamar turu, pawon utawa nalika sampeyan lagi adus. Cilik lan kompak, trep kanggo digawa menyang endi wae.

    Ndhukung play Bluetooth lan main kertu TF, kasedhiya kanggo format MP4 / WMA / WMV mainstream. Kanthi versi Bluetooth 5.0 pindhah kanthi lancar lan kasedhiya kanggo 99% piranti Bluetooth.

    Sing unik yaiku muter bunder kanggo nyetel volume. Seger lan gampang. Iki minangka barang sing apik kanggo alat kulawarga.

  • Bluetooth Speaker / Portable / BS-P02

    Speaker Bluetooth / Portable / BS-P02

    Speaker bluetooth sederhana bunder ndhukung play Bluetooth lan play AUX, kasedhiya kanggo format MP4 / WMA / WMV. Versi Bluetooth 5.0 menehi transmisi audio sing stabil banget, kaping 3 transmisi kacepetan normal.

    Fungsi cerdas gratis kanggo telpon, bisa telpon nalika sampeyan ana ing pekarangan, pawon, kamar turu utawa nalika nggarap omah. Kanthi batere, bisa nganti 6jam.  

    Yen sampeyan milih kanggo bisnis promosi merek, sampeyan bakal duwe logo sing luwih apik.

  • Bluetooth Speaker / Portable / BS-P03

    Speaker Bluetooth / Portable / BS-P03

    Speaker Bluetooth iki minangka model sing apik kanggo promosi logo sampeyan. Logo sampeyan bisa ditampilake liwat lampu LED, lan sampeyan duwe 4 pilihan warna lampu, biru, ijo, abang lan putih. Saben pelanggan nggunakake speaker bluetooth iki, logo sampeyan bakal ditampilake.

    Kasedhiya kanggo muter Bluetooth lan main kertu TF, kasedhiya kanggo format MP4 / WMA / WMV, lan kanthi versi Bluetooth 5.0 kompatibel kanggo 99% piranti bluetooth.

    Nduwe fungsi cerdas kanggo telpon gratis, nggawe sampeyan siyap nalika tangan dikepung. Iki alat kulawarga sing apik banget.

  • Bluetooth Speaker / Portable / BS-P04

    Speaker Bluetooth / Portable / BS-P04

    Speaker Bluetooth model iki dirancang kanggo pesta, nyanyi lan nari. Kanthi efektif nutupi 200㎡, gampang kompeten ing ruangan, pesta, toko lan adegan ruangan liyane. Nggunakake diafragma bass gedhe lan speaker dobel jangkep, kalorone nggabungake kanggo nggawe bass kuat 3D lan nikmati gelombang swara sing semangat lan swara lingkungan sinematik kualitas swara lossless HIFI. Desain portabel manusiawi, gampang digawa kaya pesta mlaku-mlaku sing bisa nikmati nembang lan nari. Lampu warna-warni pesta sing apik banget ngetutake irama musik.

    Bisa dimainake Bluetooth, main U-disk, main kertu TF, AUX sing dimainake lan sambungan mikropon, ketemu musik format MP4 / WMA / WMV mainstream.

    Sing istimewa yaiku kasedhiya kanggo ngisi daya surya, nalika sampeyan muter ing alun-alun utawa ing njaba ruangan, sampeyan bisa kanthi otomatis kena suryo srengenge supaya sampeyan duwe tenaga sing cukup.

  • Bluetooth Speaker / Portable / BS-P05

    Speaker Bluetooth / Portable / BS-P05

    Speaker Bluetooth model iki dirancang kanthi gampang lan resik, nanging sampeyan bisa nggawe swara subwoofer 3D HIFI super subwoofer. Driver 4X, 2 woofer lan 2 tweeter, total 26 watt RMS audiophile amplifier, 2 radio bass pasif yaiku sing nggawe kothak iki dadi kewan Bluetooth. Ngaktifake sampeyan seneng musik, nyanyi, nari lan film kanthi cocog, santai karo wektu santai utawa pesta karo kanca-kanca. Sanajan sampeyan duwe telpon gratis, sampeyan bakal rumangsa kanca utawa sedulur sampeyan ana ing cedhak sampeyan lan adhep-adhegan ngobrol karo sampeyan. Speaker bluetooth sing gampang digawa bisa maksimal supaya sampeyan bisa seneng-seneng.

    Sampeyan bisa nggunakake batere 8000mAh, wis suwe digunakake, sampeyan bisa kanthi lengkap seneng musik ing omah, pekarangan utawa njupuk ing njobo ing papan sing sampeyan butuhake. Uga bisa digunakake minangka bank daya darurat kanggo telpon, tablet, komputer lan piranti listrik liyane. Nalika sampeyan ana ing njaba ing endi wae, kanthi speaker Bluetooth, sampeyan ora bakal sumelang yen mbutuhake daya listrik kanggo piranti listrik sampeyan.

    Karo teknologi 5.0 bluetooth, transmisi luwih cepet lan stabil, nanging kurang konsumsi daya, kompatibel karo meh kabeh piranti Bluetooth. Speaker bluetooth ora mung cocog karo play Bluetooth, nanging uga main kertu TF lan play AUX, kanthi maksimal ngidini sampeyan seneng. Alat listrik sing apik kanggo seneng-seneng lan urip sing luwih apik.

  • Bluetooth Speaker / Portable / BS-P06

    Speaker Bluetooth / Portable / BS-P06

    Speaker Bluetooth model iki dirancang khusus kanggo bioskop cilik, desain slot kertu ponsel, efek swara hi-fi sing nyenengake. Iki nggunakake struktur rongga swara stereo, dilengkapi radiator frekuensi rendah, ngasilake swara stereo HIFI, nggawe kualitas swara dinamis lan bening kristal. Seneng film lan lagu ing amben, ing halaman lan istirahat ing kantor, seneng kanthi teater cilik.

    Kasedhiya kanggo muter Bluetooth lan main kertu TF. Kasedhiya kanggo format MP4 / WMA / WMV. Kompatibel karo 99% piranti Bluetooth, lan nggawa transmisi audio super stabil.

  • Bluetooth Speaker / Portable / BS-P07

    Speaker Bluetooth / Portable / BS-P07

    Speaker Bluetooth model iki bisa dimainake nganggo Bluetooth, kertu TF lan AUX dimainake. Kanthi subwoofer 3D HIFI, sampeyan bisa seneng film, lagu lan telpon kaya adhep-adhepan. Sampeyan bisa nggunakake ing kamar, ruangan, pawon, jedhing utawa piknik.

    Bisa digunakake kanggo musik format MP4 / WMA / WMV mainstream. Kanthi solusi Bluetooth 5.0, kompatibel kanggo 99% piranti bluetooth, lan nggawa transmisi audio super stabil.

    Sing unik yaiku nutul layar jarum jam / counter jarum jam kanggo nyetel volume, bakal cukup istimewa lan nyenengake.

  • Bluetooth Speaker / Portable / BS-P08

    Speaker Bluetooth / Portable / BS-P08

    Speaker Bluetooth model iki dirancang kanthi bentuk sing modis, warna lan gagang sing apik. Sampeyan bisa seneng swara lingkungan subwoofer 3D HIFI. Bening treble lan bass dinamis nggawa reproduksi audio sing dhuwur, rasa seneng akustik sing alus lan sejatine. Speaker stereo 360 ° lan bass lengkap bisa menehi swara sajrone sampeyan urip. Speaker Bluetooth dilengkapi speaker audio drive stereo 3D lan pemroses sinyal digital canggih kanggo nikmati musik kanthi volume apa wae. Sanajan volume lengkap, katon kaya kinerja langsung. Sampeyan bakal seneng rasa seneng swara lingkungan sing diwenehake dening speaker Bluetooth nirkabel, kaya bioskop bioskop, sing minangka pengalaman ngrungokake tenan.

    Speaker Bluetooth nirkabel nganggo Bluetooth 5.0 paling canggih sing bisa nyedhiyakake koneksi sing luwih stabil, konsumsi sing luwih murah, pasangan sing luwih cepet lan kompatibilitas universal. Sanajan ing kahanan sing angel, sinyal kasebut ora bakal ngganggu. 5.0 Bluetooth bisa gampang disambungake menyang laptop, ponsel, MP3, iPhone, iPad lan komputer pribadi, uga TV lan piranti liyane. Kasedhiya kanggo muter Bluetooth, U-disk play, main kertu TF lan play AUX. Sampeyan bisa seneng film lan musik, uga kasedhiya kanggo telpon gratis lan radio FM.

    Praktis kanggo kegiyatan ruangan, bahan nilon bukti banyu, lampu obor LED 3 mode kanggo nyukupi kebutuhan sampeyan ing njaba ruangan, lan fungsi bank daya nalika kasedhiya kanggo ngisi daya telpon utawa piranti listrik liyane.

  • Bluetooth Speaker / Portable / BS-P09

    Speaker Bluetooth / Portable / BS-P09

    Speaker bluetooth sing bisa digunakake iki kasedhiya kanggo muter Bluetooth, main kertu TF, play USB lan muter AUX. Sampeyan bisa seneng swara lingkungan subwoofer 3D HIFI, ngrungokake lagu, ndeleng film. Malah telpon gratis sampeyan bakal ngrasakake pasuryan.

    Wis 6 lampu warna kanggo pilihan sampeyan, lan padhang 3 nilai kanggo memenuhi kesenengan sampeyan. Minangka cahya wengi, ora ana lampu kilat, nglindhungi mripat. Lan duwe fungsi jam weker.

    Paling penting, bakal dadi alat sing apik kanggo omah, sampeyan bakal bisa urip kanthi luwih apik.

  • Bluetooth Speaker / Outdoor Sports / BS-OS01

    Speaker Bluetooth / Olahraga Ruangan / BS-OS01

    Speaker bluetooth kompak utamane kanggo olahraga outdoor, kompak cilik, bukti banyu tingkat tinggi, anti-ngeculake, anti debu, bisa digunakake kanggo area diameter 10m. Kanthi baterei internal bisa digunakake nganti 6 jam. Uga bisa digunakake kanggo speaker portebel, ing kamar turu, kantor utawa piknik.

    Dolanan Bluetooth, dhukungan format MP4 / WMA / WMV mainstream, swara bass abot banget. Solusi versi Bluetooth 5.0, nggawa transmisi audio sing stabil banget. Piranti Bluetooth 99% kompatibel, tablet utawa tablet laptop biasane kompatibel. Iku apik banget ngancani.

  • Bluetooth Speaker / Outdoor Sports / BS-OS02

    Speaker Bluetooth / Olahraga Luar Negeri / BS-OS02

    Desain speaker Bluetooth mode kanggo olahraga outdoor, fungsi TWS 1 + 1 tikel swara bass abot, kanthi batere bisa nganti 6jam. Lan telpon kanthi gratis kanggo sing trep nalika lelungan.

    Ndhukung play Bluetooth lan main kertu TF, lan musik format MP4 / WMA / WMV mainstream. Kanthi versi Bluetooth 5.0, kita ora kuwatir transaksi sing apik banget. Lan fungsi buktine banyu, anti ngeculake, anti bledug dadi alat musik sing apik kanggo olahraga outdoor. Mesthi wae sampeyan bisa ngetrapake ing omah, uga ing kantor, ing endi wae sing dibutuhake.

  • Bluetooth Speaker / Outdoor Sports / BS-OS03

    Speaker Bluetooth / Olahraga Ruangan / BS-OS03

    Speaker Bluetooth model iki desain fashion modern ing njaba lan kombinasi multi-fungsi. Iki dirancang kanggo olahraga ruangan, tahan banyu, anti bledug lan anti ngeculake. Sampeyan ora kuwatir nalika main ing njaba ruangan.

    Sambungake 2 pamicara kanthi bebarengan, dheweke bakal muter bebarengan. Saben speaker Bluetooth nirkabel loro-lorone wis diuripake, kabel bakal disambungake kanthi otomatis sadurunge nyambung menyang piranti waos biru liyane. Nanging, siji speaker Bluetooth uga main apik.

    Speaker Bluetooth kanthi dual-driver lan diafragma bass, muter treble sing asri, mids rinci lan bass sing sugih. Sanajan volume maksimal, padha karo kinerja konser langsung. Kanthi swara HD 360 ° sejati, rasakake pengalaman musik sing apik banget.

    Kasedhiya kanggo muter Bluetooth, main kertu TF, main U-disk lan play AUX, teknologi Bluetooth 5.0 nggawe konsumsi luwih murah nanging luwih cepet lan luwih stabil karo piranti, telpon, komputer, tablest, TV lsp.

    Yen ora, iki duwe fungsi telpon gratis lan fungsi FM, luwih kanggo layanan sampeyan. Malah tali tampan sampeyan entuk 3 cara. Pancen speaker bluetooth sing cerdas.