Mobil

  • Air Purifier / Car / AP-C01

    Pemurni Udara / Mobil / AP-C01

    Pemurni udara pangisi daya mobil model iki utamane ngurus kamar mobil. Pemurni Udara ionik sing kuat bisa ngeculake nganti 5,6 yuta ion negatif per cm3, sing bisa langsung ngilangi urutan lan bau sing ora enak saka mobil. Ion negatif kerapatan tinggi iki uga nemplekake bledug, serbuk sari, lan asap kanggo nambah kualitas udara lan nyuda ambu lan bau. Pembersih udara ngetokake aroma ozon sing ambune padha kaya udan udan musim panas. Ion negatif sing ngeculake bisa netralake bau. Ozon paling efektif nyuceni nalika digunakake sajrone wektu. Mobil sampeyan mambu apik nalika pembersih udara mobil diwiwiti.

    Dual 2.1 Port USB diwenehake kanggo ngisi daya sing kuat lan cepet kanggo ponsel, tablet, lan piranti liyane. Aksesoris mobil sing sampurna kanggo njaga kabin mobil tetep seger uga lampu cepet ngisi mobil kanthi dawa.

    Dirancang kanthi apik, baja tahan karat matte kanthi LED biru sing bentuke kristal, nambah tampilan modis ing interior mobil sampeyan, mbantu pangguna nemokake pemurni udara lan port USB ing peteng, cahya biru alus uga nambah swasana ing ruangan kasebut. mobil Unit kasebut minangka ionizer bisu kanthi swara minimal.

  • Air Purifier / Car / AP-C02

    Pemurni Udara / Mobil / AP-C02

    Pemurni udara pangisi daya mobil model iki utamane ngurus kamar mobil. Ion 5,6 yuta / cm³negatif ngeculake kanggo nyuceni udara ing mobil, 99% kanthi efektif mbusak polusi partikel, bakal nggawe sampeyan lelungan sing nyenengake. Iki uga dikenani biaya kanggo telpon lan piranti sampeyan supaya perjalanan mobil dadi luwih gampang. Lan desain sing apik lan lampu-lampu biru digunakake kanthi nyenengake!

    Model pembersih udara iki banget nyuceni polusi udara. Secara efektif nyaring partikel, rambut, serbuk sari, bledug lan partikel PM2.5 kanthi efektif. Lapisan karbon aktif ngilangi bau lan bahan kimia sing mbebayani. Lan diterusake 12 juta pcs / cm³negatif ngeculake kanggo nggawe lingkungan alas ing mobil sampeyan. Ayo interior mobil sampeyan, hawa seger.

    Lampu biru atmosfer pesona, sinar biru mini, ora sorotan, kepenak lan luwih romantis. Iku ora mung kanggo nyuceni udara. Uga tambah tablet roso kanggo nggawe mobil wangi sing apik.

  • Air Purifier / Car / AP-C03

    Pemurni Udara / Mobil / AP-C03

    Bingkai paduan aluminium abu-abu ireng sing apik katon apik. Lan mode kacepetan 2 lampu loro sing lembut banget, nggawe swasana nalika peteng. Lan tablet aroma bakal nggawe lelungan luwih nyenengake.

    Ing sangisore tampilan sing apik banget, pemurni udara model iki nduweni fungsi pemurnian sing kuat, fokus ing pemurnian kendaraan. Filter level 13 + karbon aktif + ngeculake ion negatif, mbusak prekara sing mbebayani kanthi efektif, kabeh aspek nglindhungi kesehatan sampeyan.

  • Air Purifier / Car / AP-C05

    Pemurni Udara / Mobil / AP-C05

    Pemurni udara mobil iki kanthi pemurnian 3 tahap, filter bebas ganti, karbon aktif lan ion negatif sing ngeculake. Efisien bisa ngilangi 99% gas perkara sing mbebayani ing udara. Bebarengan karo fungsi aromaterapi bakal nggawe ruangan wangi sing sehat kanggo mobil sampeyan.

    Desain apik gayane lan bahan sing apik menehi kesan mewah, uga dekorasi sing apik.

  • Air Purifier / Car / AP-C06

    Pemurni Udara / Mobil / AP-C06

    Pembersih udara sing apik iki desain khusus kanggo kendaraan. Sampeyan bisa uga ora ngerti sepira potensial ngancam ing mobil sampeyan, kanthi mobil sampeyan bakal diresiki, supaya sampeyan aman saka kabeh gas sing bisa mbebayani lan ambu sing ora enak.

    Model iki kanthi sistem cerdas ngawasi udara, nggunakake sensor sensitivitas dhuwur, njupuk polutan udara kanthi cepet lan analisis kanthi cerdas. Kualitas udhara saiki sing dituduhake kanthi indikator, nalika level polusi dhuwur, lampu indikator kualitas udara abang, produk kanthi otomatis mbukak tenaga pemurnian maksimum ing mode otomatis. Cahya katon ijo nalika hawa apik. Yen hawa dadi optimal, lampu kasebut biru. Menehi proses pemurnian sing katon.

    Khusus kanggo ngoperasikake, gerakan tangan kanggo miwiti, mandheg lan ngontrol kacepetan 2 level, sing nggawe sampeyan aman nalika nyopir, ora prelu nemokake tombol kontrol.

  • Air Purifier / Car / AP-C07

    Pemurni Udara / Mobil / AP-C07

    Udara sing resik kanggo ngresiki liwat filter HEPA lan karbon aktif, ngilangi 99% prekara lan gas sing mbebayani, nggawe kamar sing aman kanggo sampeyan, lan diikuti karo ion-ion negatif konsentrasi dhuwur sing ngeculake kanggo ningkatake kualitas udara lan nambah kemampuan kekebalan awak.

    Iki uga dadi pelembap, ndadekake sampeyan ana ing lingkungan sing kepenak. Sampeyan bisa nyelehake ing mobil utawa ing desktop, ing endi wae sampeyan butuh.

  • Air Purifier / Car / AP-C04

    Pemurni Udara / Mobil / AP-C04

    Pemurni udara sing apik banget bisa ngresiki polusi udara kanthi pemurnian multi-tahap. Secara efektif nyaring partikel, rambut, serbuk sari, bledug lan partikel PM2.5 kanthi efektif. Lapisan karbon aktif ngilangi bau lan bahan kimia sing mbebayani. Lan diterusake 15 juta pcs / cm³ion negatif ngeculake kanggo nggawe lingkungan alas ing mobil sampeyan. Pemurnian mobil sakabehe menehi lingkungan nyopir sing aman lan sehat, supaya sampeyan seneng lelungan sing sehat.

    Lampu alus sing nyenengake, lan aroma wangi. Luwih saka pembersih udara.