Bocah

  • GPS Tracker / Child / GT-C01

    Tracker GPS / Bocah / GT-C01

    Telpon model tracker iki utamane kanggo bocah cilik, komunikasi posisi lan telpon. Siji bisa kanthi tepat nyelehake posisi kisaran 20m ing njero ruangan lan kisaran 200m ruangan, lan bisa nyetel jarak aman kanthi nyetel pager listrik kanggo mesthekake yen bocah kasebut mesthi ana ing area sing aman. Bisa nglacak riwayat tilak sajrone 1 wulan.

    Wis dipateni ing kelas. Mblokir panggilan wong asing, komunikasi pesen, panggilan video lan telpon mung diwatesi kanggo anggota sing ana gandhengane APP lan dhaptar nomer sing direkam, mblokir gangguan lan bebaya.

    Desain apik sing apik kanggo bocah, jam tangan sing apik kanggo bocah.

  • GPS Tracker / Child / GT-C02

    Tracker GPS / Bocah / GT-C02

    Pelacak cerdas model 4G iki kanggo bocah cilik, warna, desain lan fungsi bocah. Kanthi teknologi multi pelacakan, kita bisa nemokake posisi bocah kanthi tepat 20m lan ruangan 200m. Sawise bocah wis metu saka pager listrik sing disetel, jam kasebut bakal menehi alarm, nglindhungi kabeh bocah kanthi aman.

    Kanggo komunikasi, pesen swara, telpon video lan telpon diwatesi kanggo anggota sing ana gandhengane APP lan dhaptar nomer 10 sing direkam, blokir lan bebaya.

    Bisa kanggo kabeh wilayah jagad.

  • GPS Tracker / Child / GT-C03

    Tracker GPS / Bocah / GT-C03

    Pelacak cerdas model iki dirancang kanggo bocah kanthi warna kontras sing cerah. Fungsi kasebut kanthi tepat nyedhiyakake lokasi, lan komunikasi telpon.

    Adhedhasar GPS posisi multi + WIFI + LBS + AGPS, panganggo jam tangan bisa ditemokake ing jarak 20m ing area lawang lan ruangan 200m. Bisa disetel sawetara pager listrik, yen sing nganggo metu saka pager, bakal menehi tandha yen sampeyan bisa kontak kanthi tepat wektu kanggo keamanan.

    HD swara, telpon video lan pesen swara, kabeh cara komunikasi lan operasi sing gampang. Kabeh komunikasi diwatesi karo dhaptar buku telpon 100, aja nganti kontak wong liya.

    Tingkat IP67 anti banyu, ora kuatir yen sing nganggo bocah dolanan banyu, bisa uga dipakai nalika nglangi. Pedometer, luwih gampang kanggo nyusun latihan sing cocog adhedhasar kabutuhan kesehatan lan ngerti status olahraga dina kasebut.

  • GPS Tracker / Child / GT-C04

    Tracker GPS / Bocah / GT-C04

    Pelacak GPS desain bocah sing lucu uga arloji sing cerdas, mbantu sampeyan supaya bisa nglacak anak, supaya bisa ngamanake keamanan. Posisi tech adhedhasar GPS + AGPS + LBS + WIFI, multi-tech kanggo ndandani posisi kanthi akurasi 5m, lan ora dikenani biaya dhasar. Sampeyan bisa nyetel pager listrik ing wilayah tartamtu, yen piranti metu saka area keamanan, mula bakal ngelingake sampeyan. Lan yen pelacak mudhun, sampeyan uga bakal ngelingake sampeyan. Sampeyan uga bisa ngawasi lingkungan panganggo piranti tanpa repot-repot. Sawise nganggo piranti kasebut ana masalah, dheweke bisa menet tombol SOS kanggo pitulung sampeyan. Kabeh fungsi sing apik manawa bocah-bocah lagi ngurus, lan sampeyan bakal dilaporake ing 1st wektu yen ana sing salah.  

    Iki uga minangka jam tangan sing cerdas, bisa video call, telpon swara, pesen swara kanthi komunikasi dobel. Lan kabeh komunikasi ana ing dhaptar nomer telpon sing direkam. Mblokir telpon lan kontak saka wong liya lan nyegah sawetara bebaya potensial.

    Iki uga monitor kesehatan, kanggo suhu awak, tekanan getih lan detak jantung. Sampeyan duwe data wektu nyata rinci saka APP.

    Aspek tracker multi-fungsi ngurus anak-anak sampeyan, keamanan lan kesehatane, entuk manfaat nalika tuwuh.  

  • GPS Tracker / Child / GT-C05

    Tracker GPS / Bocah / GT-C05

    Pelacak GPS model sing dirancang khusus kanggo bocah-bocah umur 3-12 taun, setelan kanggo kabeh jagad, fungsi utama yaiku komunikasi, kontrol kesehatan, lan posisi. Kasedhiya pilihan warna biru, jambon lan ireng.  

    Fungsi posisine adhedhasar GPS teknologi + LBS + WIFI kanthi akurasi 5m lan tanpa muatan dhasar. Nambah pager listrik, sampeyan bakal ngerti manawa bocah-bocah kasebut tetep ana ing area sing aman, yen tekan wilayah kasebut, APP bakal menehi tandha manawa sampeyan bakal ngerti kahanan kasebut lan tumindak. Pelacak nganggo batere gedhe sing bisa ndhukung siyaga 5 dina, lan bakal ngelingake yen batere kurang.  

    Fungsi panggilan video lan swara nanging mung winates kanggo nomer dhaptar sing direkam sing ngalangi wong liya lan bebaya potensial. Tingkat IP67 tahan banyu, ora kuwatir keganggu udan utawa muter banyu.