Desktop

  • Air Purifier / Desktop / AP-D01

    Pemurni Udara / Desktop / AP-D01

    Pembersih udara sing dirancang apik dilengkapi saringan HEPA bebarengan karo pre-filter, bisa nyekel partikel lan gas sing mbebayani kayata PM2.5, bledug, serbuk sari lan asap, mbebasake sampeyan saka sawetara ancaman sing mbebayani. Lan diterusake karo ion negatif kepadatan tinggi 8 yuta pcs / cm³ kanggo pindho nyuceni ruangan, mateni bledug, serbuk sari lan asap mbebayani lan seger hawa, nggawe sampeyan tetep kaya ing alas, ngatasi saraf lan ketegangan. Bisa digunakake ing ruangan 20m³. Sampeyan bisa nyelehake ing kamar maca, ruang tamu, kamar turu utawa kantor.

    Fungsine minangka pelembab, sanajan ngresiki udhara mbantu udan udhara garing, moisturize kulit, nggawe sampeyan kurang alergi. Pancen mbiyantu nalika musim gugur, musim salju lan musim semi sing gampang alergi, uga migunani ing ruangan AC garing ing musim panas. Mesthi sampeyan nggawe sampeyan ing lingkungan sing kepenak awan lan wengi kanggo kabeh musim.

    Dirancang saka 7 warna lampu sulih, nggawe swasana sing nyenengake, sampeyan bakal rumangsa gampang lan santai, bebarengan karo desain sing apik, dekorasi sing apik banget kanggo omah utawa kantor sampeyan. Lan ing wayah wengi bisa digunakake minangka lampu wengi kanthi cahya putih alus, mbantu sampeyan maca, nglindhungi mripatmu.

    Iku ora mung kanggo ngresiki udara, nanging bisa digunakake luwih saka iku. Lan item sing apik kanggo bisnis promosi kanggo promosi merek. 4 sisi duwe area kosong kanggo nampilake logo. Kanthi fungsi praktis, kualitas tahan lama lan desain sing apik, bakal entuk akeh peluang bisnis.

  • Air Purifier / Desktop / AP-D02

    Pemurni Udara / Desktop / AP-D02

    Pemurni udara model iki nggabungake pemurnian filter HEPA lan pemurnian karbon aktif kanggo ngresiki ruangan sampeyan. Filter H11 HEPA bebarengan karo pra-filter kanthi efektif nangkep prekara sing mbebayani ing udhara kayata PM2.5, bledug, asap lan serbuk sari, mbebasake sampeyan saka wahing, kemacetan lan gejala alergi liyane sing nyebabake kontaminasi udara. Pemurnian lapisan kaping pindho karbon aktif ngilangi ancaman kimia sing mbebayani kayata formaldehida, benzena, VOC, lan uga ngilangi ambu sing ora enak. Yen sampeyan duwe pet, bisa mbantu bebaya kewan lan nyedhot ambune kewan ingon, supaya bisa ngrasakake kewan ingon lan bebas saka perangan sing ala. Bisa digunakake kanggo ruangan 10m³- 20m³.

    Kaya sing sampeyan ngerteni desain sing cukup unik lan nyenengake, dadi taman cilik kanggo tanduran favorit sing bisa nambah banyu. Lan sampeyan uga bisa nyimpen iwak. Iki minangka taman cilik ing njero ruangan lan dekorasi sing apik banget kanggo ruang tamu sampeyan. Kanti lampu biru nalika awan lan padhang kanthi cahya putih ing wayah wengi, sing ndadekake ruangan sampeyan romantis lan nyaman. Lampu bisa mbantu maca nalika wengi sing peteng, apik banget kanggo mripatmu. Sampeyan bisa nyelehake ing pawon, kamar turu, kantor utawa papan liyane sing dikarepake.

    Iki digawe saka bahan ABS bermutu, sampeyan bakal bisa ndeleng warna putih sing anggun lan nyaman, lan tahan suwe, yen tiba saka dhuwur 10m, ora bakal lara. Dadi aja kuwatir yen tanpa sadhar nggawe ambruk ing lemah. Iki minangka alat kulawarga sing apik banget supaya urip sampeyan luwih sehat lan luwih bahagia.