Asu

  • GPS Tracker / Dog / GT-D01

    GPS Tracker / Dog / GT-D01

    Pelacak GPS model segawon iki bisa digunakake kanggo nyedhiyakake lokasi segawon lan manajemen saben dinane. Iki minangka penolong sing apik banget kanggo njaga segawon. Sampeyan bisa siyaga suwene 5 dina, menehi cukup wektu kanggo golek asu, adhedhasar GPS teknologi multi posisi + WIFI + LBS sing bisa nemokake akurasi 20m njero ruangan lan lawang njaba 200m. Lan sampeyan wis ngeset pager listrik, yen segawon metu saka pager, dheweke bakal menehi tandha. Yen sampeyan pengin menehi kebebasan kanggo asu, pelacak GPS perlu banget supaya ora ilang.

    Yen ana WIFI ing njero omah, ndandani posisi kanthi tepat, ora butuh tembung sandhi lan kanthi otomatis nyambung WIFI sing cedhak kanggo posisi, ing njero ruangan, GPS Amerika diposisikan kanthi akurat kaya pandhu arah ponsel, yen ora ana WIFI ing njero omah, kanthi otomatis ngalihake posisi base station, ingon-ingon ora bakal ilang.

    Kelas banyu renang, asu kasebut udan udan lan mlumpat menyang kolam renang tanpa sadar amarga main, aja wedi, banyu ora bakal mlebu. Aja kuwatir yen pelacak rusak nalika asu lagi muter lan nyemprotake banyu utawa udan nalika udan.

    Yen sampeyan mlaku-mlaku ing segawon ing wayah wengi, aja kuwatir sampeyan ora bisa ndeleng jarak adoh saka segawon kasebut. Mung gunakake kewan cilik lan pet ing APP, sampeyan bisa ngrasakake asu kasebut kanthi swara + lanang cilik. Speaker volume gedhe, nganggo speaker volume lima sing diimpor, swara sampeyan isih bisa dirungu dening kewan ing kahanan rame ing njobo. Wong sing wis beradab ora prelu njerit lan ngganggu wong liya, sampeyan bisa ngirim swara liwat telpon utawa APP kanggo ngucapake tembung menyang kewan kewan, piranti kanthi otomatis muter swara kanggo kewan ingon.

    Pemantauan swara adoh, yen sampeyan pengin ngerti kahanan sekitar segawon kasebut, kirim siji instruksi kanggo klien seluler, jam kasebut kanthi tenang menehi kondhisi swara ing sekitar sampeyan yen ora ana reaksi.

  • GPS Tracker / Dog / GT-D02

    GPS Tracker / Dog / GT-D02

    Pelacak GPS model segawon iki kanggo lokasi segawon lan njaga saben dinane. Wis siyaga suwene 5 dina, lan adhedhasar GPS teknologi multi posisi + WIFI + LBS sing bisa nemokake akurasi 20m njero ruangan lan lawang njaba 200m. Lan sampeyan bisa nyetel pager listrik, APP bakal menehi tandha yen asu metu saka pager. Yen sampeyan pengin menehi kebebasan kanggo asu, pelacak GPS kasebut perlu banget supaya dheweke ora bakal kesasar.

    Jero banyu, sanajan ora ana asu nglangi, mula aja kuwatir udan lan banyu splashing. Speaker volume gedhe, nganggo speaker volume lima sing diimpor, swara sampeyan isih bisa dirungu dening kewan ing kahanan rame ing njobo. Wong sing wis beradab ora prelu njerit lan ngganggu wong liya, sampeyan bisa ngirim swara liwat telpon utawa APP kanggo ngucapake tembung menyang kewan kewan, piranti kanthi otomatis muter swara kanggo kewan ingon.

    Pemantauan swara adoh, yen sampeyan pengin ngerti kahanan sekitar segawon kasebut, kirim siji instruksi kanggo klien seluler, jam kasebut kanthi tenang menehi kondhisi swara ing sekitar sampeyan yen ora ana reaksi.

  • GPS Tracker / Dog / GT-D03

    GPS Tracker / Dog / GT-D03

    Pelacak GPS model iki digunakake kanggo asu posisi, uga bisa digunakake kanggo barang lan tas liyane. Iki adhedhasar teknologi posisi GPS + AGPS, kanthi tepat bisa nemokake ing area 5-10m, supaya ora ilang kéwan lan barang. Iki bisa nyetel Geo-pagar lan bakal menehi tandha yen metu saka pager supaya ngerti keamanan.

    Kanthi kapasitas batere gedhe lan mode hemat daya, kasedhiya kanggo siyaga 15 dina, cukup wektu kanggo golek. Lan fungsi buktine banyu jero, ora ana kewan kuatir sing dolanan banyu. Piranti kulawarga sing cukup mbiyantu anti-kalah.