Wong tuwa

  • GPS Tracker / Elderly / GT-E01

    Tracker GPS / Sepuh / GT-E01

    Pelacak cerdas model iki utamane kanggo umur tuwa, aspek lengkap ngawasi posisi lan kahanan kesehatan sing lawas. Bisa jarak adoh, aja kuwatir sampeyan ora ana ing kutha sing padha. Iki adhedhasar posisi multi-teknologi, GPS + WIFI + LBS, lan suite kanggo kabeh jagad.

    Gelang diwatesi kanggo 15 anggota komunikasi telpon, mung nomer telpon sing direkam bisa komunikasi telpon lan pesen swara, nanging bisa ngalangi sawetara masalah lan masalah keamanan. Bisa nyetel pager listrik kanggo kisaran keamanan, bakal alarm yen metu saka pager.

    Bisa ngawasi tekanan getih, denyut jantung, kabeh wektu ngontrol kahanan kesehatan. Iki minangka pembantu sing apik kanggo ngawasi sanak tuwa.

  • GPS Tracker / Elderly / GT-E02

    Tracker GPS / Sepuh / GT-E02

    Watch pintar model 4G iki nawakake posisi, ngawasi kesehatan lan fungsi telpon / video, nglindhungi aspek lengkap kanggo sedulur tuwa.

    Kanggo posisi, udakara nganti 20m. Bisa disetel pager listrik, lan bakal alarm yen ing njaba area pager.

    Kanggo ngawasi kesehatan, mbantu ngawasi tekanan getih, ngawasi oksigen getih, ngawasi suhu awak lan ngawasi denyut jantung. Siji bisa njaluk data kesehatan tuwa ing endi wae. Lan nawakake weker anti-ambruk, siji tombol SOS kanggo pitulung, alarm abnormal kesehatan. Uga nyedhiyakake fungsi pangeling lan langkah-langkah ngetang kanggo ngeling-eling urip kesehatan.

    Kanggo telpon utawa telpon video, winates ing dhaptar nomer sing direkam, blokir gangguan lan aman. Siji ora bakal kuwatir karo pitulung nglacak iki kanggo para pinituwa.

  • GPS Tracker / Elderly / GT-E03

    Tracker GPS / Sepuh / GT-E03

    Pelacak cerdas model iki sing dirancang kanggo para tuwa, nglindhungi kesehatan lan keamanan. Fungsi kasebut kanthi tepat nyedhiyakake lokasi, setelan pager listrik kanggo area sing aman, alarm sing tiba, monitor tekanan getih, denyut jantung monitor, siji tombol SOS kanggo pitulung lsp.

    Jaringan 4G nggawe komunikasi video sing lancar. Kabeh komunikasi pesen swara, telpon video lan telpon uga ana ing klompok sing ana gandhengane karo dhaptar dhaptar sing direkam, blokir lan aman yen wis tuwa.

    Sing lawas mesthi nganggo jam tangan sanajan kerja rumah tangga, IP67 anti banyu, tanpa ngrusak cangkang, piranti kasebut ora bakal mengaruhi produk kasebut yen dicelupake ing banyu kurang saka 1M lan direndhem sajrone 30 menit.

  • GPS Tracker / Elderly / GT-E04

    Tracker GPS / Sepuh / GT-E04

    Pelacak cerdas model iki duwe pilihan 3 warna, dirancang kanggo para tuwa, tombol amba nganggo braille, kasedhiya kanggo wong buta. Fungsi utama jam tangan pinter yaiku posisi lokasi lan komunikasi telpon.

    Bisa ngawasi tekanan getih, denyut jantung lan suhu awak, kabeh wektu ngontrol kahanan kesehatan. Alarm sing tiba, metu saka alarm pager listrik, temokake posisi lan siji panggilan utama SOS, minangka pitulung sing apik kanggo ngawasi kahanan kesehatan lan keamanan tuwa.

    Gelang kasebut nyetel anggota komunikasi dhaptar putih, mung nomer telpon sing direkam bisa komunikasi telpon lan pesen swara, nanging bisa nyebabake sawetara masalah lan masalah keamanan sing bisa diganggu. Pangguna APP bisa ngawasi video para pinituwa.

  • GPS Tracker / Elderly / GT-E05

    Tracker GPS / Sepuh / GT-E05

    Pelacak cerdas model sing apik iki dirancang kanggo para tuwa, fungsi utama kanggo ngawasi kesehatan lan posisi sing aman. Fungsi posisine adhedhasar posisi multi-tech, GPS + WIFI + LBS, lan suite kanggo kabeh jagad. Bisa uga ngawasi jarak adoh, aja kuwatir sampeyan ora ana ing kutha sing padha. Lan yen sepuh metu saka pager listrik, weker bakal bisa digunakake.

    Kanggo kesehatan, kabeh wektu ngawasi tekanan getih, oksigen getih, detak jantung lan suhu awak. Bakal dilaporake ing 1st wektu yen kesehatan ora normal.

    Kanggo komunikasi, mung nyetel komunikasi sing winates ing dhaptar anggota putih sing direkam, lan komunikasi swara ing klompok sing ana gandhengane karo APP, ngindhari sawetara masalah potensial lan masalah keamanan.

  • GPS Tracker / Elderly / GT-E06

    Tracker GPS / Sepuh / GT-E06

    Pelacak cerdas model iki dirancang kanggo wong tuwa, nanging katon apik. Bisa mbantu posisi tuwa, lan ngawasi kesehatane, lan bisa digunakake minangka ponsel.

    Iki adhedhasar teknologi posisi GPS + WIFI + LBS + AGPS, lan suite kanggo kabeh jagad, kanthi tepat bisa nemokake para tuwa ing jarak 20m ing ruangan lan ruangan 200m, sawetara pagar listrik bisa nggawe manawa para lansia ing lokasi sing aman. Wektu nyata ngawasi tekanan getih, ngawasi denyut jantung lan oksigen getih, apa wae sing ora normal sampeyan bisa entuk pesen kasebut kaping pisanan lan menehi reaksi.

    Telpon uga cerdas, telpon video, obrolan pesen swara, telpon. Karo nada dering, aja kuwatir yen wong tuwa ora bisa ngrungokake panggilan sampeyan. Kasedhiya SOS kanggo nelpon darurat. Lan pelacak ora kuwatir banyu lan udan, tingkat IP67 tahan banyu, bisa nyandhang nalika gawe omah, malah bisa nganggo nalika nglangi.

  • GPS Tracker / Elderly / GT-E07

    Tracker GPS / Sepuh / GT-E07

    Pelacak GPS model iki khusus dirancang kanggo para wong tuwa kanthi fungsi komunikasi lan ngawasi kesehatan. Dheweke ngrawat wong tuwa kanthi kebak. Fungsi posisi adhedhasar multi tech, GPS + AGPS + LBS + WIFI sing bisa nemokake posisi kanthi akurasi 5m, sampeyan aja kuwatir wong tuwa bakal ilang, sampeyan bisa nemokake wektu nyata ing permukaan bumi. Lan sampeyan nyetel pager listrik, yen pangguna nganggo piranti metu saka wilayah sing bakal diwenehi tandha.

    Iki ngawasi suhu awak, tekanan getih, oksigen getih lan denyut jantung, mula sampeyan bakal sadhar yen ana abnormal lan tumindak. Nduwe alarm semut, lan SOS siji tombol kanggo pitulung, sampeyan bakal bisa kontak nalika lagi nandhang masalah.

    Kanggo komunikasi, nyedhiyakake panggilan video HD, telpon swara lan komunikasi pesen swara, nanging winates kanggo nomer dhaptar sing direkam sing bisa nyegah bebaya potensial saka wong liya.

    Tahan banyu ing level IP67, ora kuwatir banyu lan udan umume umume. Yen sampeyan nglacak tracker menyang banyu ora luwih saka 1m lan kurang saka 30mins, tracker ora bakal duwe pengaruh.