Umume

  • GPS Tracker / General / GT-G01

    Tracker GPS / Umum / GT-G01

    Pelacak GPS cerdas model iki adhedhasar teknologi posisi GPS + AGPS, bisa kanthi cepet lan kanthi tepat nemokake posisi internasional. Cocog kanggo kendharaan, wong tuwa, bocah, segawon, luggages lsp. Kasedhiya fungsi setelan geo-pagar, bakal menehi tandha nalika metu saka area setelan.

    Nganggo batere super gedhe lan bisa siyaga 4 wulan. Fungsi anti banyu sing kuwat banget, bisa nyedhaki banyu, mula aja kuwatir banyu lan udan nalika ditrapake kanggo kendaraan lan segawon.

    Lan model iki duwe sawetara kaluwihan, nyepetake alarm, alarm daya sithik, alarm gerakan, mlebu / metu Alarm geo-pagar, alarm geter, alarm anti-demolition, alarm anti-tabrakan, hemat daya lan biaya GPRS. Iki minangka penolong sing apik kanggo anti-kalah.

  • GPS Tracker / General / GT-G02

    Tracker GPS / Umum / GT-G02

    Pelacak GPS cerdas model iki didhukung dening teknologi posisi GPS + AGPS, posisi kanthi cepet lan tepat. Cocog kanggo kendaraan, wong tuwa, bocah, segawon, luggages lsp. Kasedhiya kanggo setelan geo-pagar lan tandha nalika metu saka area setting.

    Wektu siyaga 12 dina lan kanthi macem-macem kaluwihan, alarm cepet, alarm daya sithik, alarm gerakan, mlebu / metu saka alarm Geo-pagar, alarm geter, alarm anti-pembongkaran, alarm anti-tabrakan, hemat daya lan biaya GPRS. Iki minangka penolong sing apik kanggo anti-kalah. Lan fungsi anti banyu sing kuat banget, bisa mlebu banyu, dadi aja kuwatir banyu lan udan nalika digunakake kanggo kendaraan lan segawon.