Warta

  • Pelacak GPS

    GPS, sistem posisi global, entuk manfaat saben dinane cukup akeh. Sing sampeyan tresnani lan duweke sampeyan ora bakal ilang dening pelacak GPS. Unit pelacak GPS minangka piranti navigasi umume ing wong, kewan, kendaraan utawa barang sing bisa dipanggonke ing lokasi utawa gerakan. Pelacak GPS yaiku ...
    Waca liyane
  • Tanduran Tumbuh Tanduran

    Apa sampeyan pengin nandur barang ing njero ruangan? Tanduran sing tuwuh butuh telung prekara: lemah, banyu lan sinar matahari. Lemah lan banyu luwih gampang, nanging nyediakake suryo srengenge cukup akeh tantangane. Sampeyan bisa uga angel menehi cukup cahya kanggo kebon omah amarga ana owah-owahan mangsan utawa kurang saka jendhela. Hawa ...
    Waca liyane
  • Pemurni udara / sterilizer barang anyar

    Wiwit COVID-19 wiwitane dideteksi ing pungkasan taun 2019, nyebar menyang saindenging jagad, lan dadi saya parah, nyebabake pengaruh, panik, pati, dalan-dalan kosong, festival, perusahaan tertutup, sekolah tertutup, negara-negara tertutup. Kabeh jagad iki ngupayakake virus kasebut, nanging nganti ...
    Waca liyane