OEM / ODM

Kita mbantu bisnis OEM / ODM!

Miturut kabutuhan pasar, kita nindakake karya OEM adhedhasar model sing wis siyap kanggo ndhukung merek sampeyan. Kita uga ODM. Kabeh pabrik sing kerja bareng dipilih kanthi ati-ati pirang-pirang taun, kita duwe kemampuan R&D. Kita wis sukses nulungi pelanggan kanthi desain utawa idhe dhewe, utawa nggawe revisi adhedhasar model sing wis siyap. Kita ndhukung sampeyan kabeh sing dibutuhake!