Olahraga njobo

  • Bluetooth Speaker / Outdoor Sports / BS-OS01

    Speaker Bluetooth / Olahraga Ruangan / BS-OS01

    Speaker bluetooth kompak utamane kanggo olahraga outdoor, kompak cilik, bukti banyu tingkat tinggi, anti-ngeculake, anti debu, bisa digunakake kanggo area diameter 10m. Kanthi baterei internal bisa digunakake nganti 6 jam. Uga bisa digunakake kanggo speaker portebel, ing kamar turu, kantor utawa piknik.

    Dolanan Bluetooth, dhukungan format MP4 / WMA / WMV mainstream, swara bass abot banget. Solusi versi Bluetooth 5.0, nggawa transmisi audio sing stabil banget. Piranti Bluetooth 99% kompatibel, tablet utawa tablet laptop biasane kompatibel. Iku apik banget ngancani.

  • Bluetooth Speaker / Outdoor Sports / BS-OS02

    Speaker Bluetooth / Olahraga Luar Negeri / BS-OS02

    Desain speaker Bluetooth mode kanggo olahraga outdoor, fungsi TWS 1 + 1 tikel swara bass abot, kanthi batere bisa nganti 6jam. Lan telpon kanthi gratis kanggo sing trep nalika lelungan.

    Ndhukung play Bluetooth lan main kertu TF, lan musik format MP4 / WMA / WMV mainstream. Kanthi versi Bluetooth 5.0, kita ora kuwatir transaksi sing apik banget. Lan fungsi buktine banyu, anti ngeculake, anti bledug dadi alat musik sing apik kanggo olahraga outdoor. Mesthi wae sampeyan bisa ngetrapake ing omah, uga ing kantor, ing endi wae sing dibutuhake.

  • Bluetooth Speaker / Outdoor Sports / BS-OS03

    Speaker Bluetooth / Olahraga Ruangan / BS-OS03

    Speaker Bluetooth model iki desain fashion modern ing njaba lan kombinasi multi-fungsi. Iki dirancang kanggo olahraga ruangan, tahan banyu, anti bledug lan anti ngeculake. Sampeyan ora kuwatir nalika main ing njaba ruangan.

    Sambungake 2 pamicara kanthi bebarengan, dheweke bakal muter bebarengan. Saben speaker Bluetooth nirkabel loro-lorone wis diuripake, kabel bakal disambungake kanthi otomatis sadurunge nyambung menyang piranti waos biru liyane. Nanging, siji speaker Bluetooth uga main apik.

    Speaker Bluetooth kanthi dual-driver lan diafragma bass, muter treble sing asri, mids rinci lan bass sing sugih. Sanajan volume maksimal, padha karo kinerja konser langsung. Kanthi swara HD 360 ° sejati, rasakake pengalaman musik sing apik banget.

    Kasedhiya kanggo muter Bluetooth, main kertu TF, main U-disk lan play AUX, teknologi Bluetooth 5.0 nggawe konsumsi luwih murah nanging luwih cepet lan luwih stabil karo piranti, telpon, komputer, tablest, TV lsp.

    Yen ora, iki duwe fungsi telpon gratis lan fungsi FM, luwih kanggo layanan sampeyan. Malah tali tampan sampeyan entuk 3 cara. Pancen speaker bluetooth sing cerdas.

  • Bluetooth Speaker / Outdoor Sports / BS-OS04

    Speaker Bluetooth / Olahraga Luar Negeri / BS-OS04

    Ikuti tali gantung, sampeyan bisa nggawa olahraga outdoor ing endi wae, anti dropping, anti bledug lan bukti banyu. Bisa uga dolanan Bluetooth, play U-disk, main kertu TF lan play AUX. Sampeyan bisa seneng musik, film lan game. Kanthi speaker TWS lan fungsi seri 1 + 1 sampeyan biasane bisa seneng musik efek HIFI

    Bisa digunakake minangka bank daya darurat nalika telpon lan komputer mbutuhake tenaga. Lan layanan telpon gratis kanggo sampeyan. Iku apik banget kanggo sampeyan ing njobo ruangan.

  • Bluetooth Speaker / Outdoor Sports / BS-OS05

    Speaker Bluetooth / Olahraga Ruangan / BS-OS05

    Speaker bluetooth warna sing padhang iki duwe kombinasi fungsi sing kuwat, play Bluetooth, main kertu TF, telpon gratis, fungsi senter, fungsi bank daya, radio FM. Iki dirancang kanggo olahraga ruangan, anti udan, anti bledug lan anti ngeculake. Iki uga cocog kanggo wektu luang lan kerja ing kantor.

    Ndhukung decode musik MP4 / WMA / WMV mainstream main main lan muter. Kanthi solusi Bluetooth 5.0 + EDR, bisa ngasilake transmisi audio sing stabil banget, kaping 3 transmisi kacepetan normal. Lan diafragma subwoofer, diafragma bass dobel, nampilake swara frekuensi kurang, nggawe bass luwih kuat.

    Fungsi lampu obor LED, 3 mode kerja: padhang dhuwur / kurang lan SOS, nyukupi kabeh kebutuhan sampeyan ing njaba ruangan. Kasedhiya nganggo bingkai lan gesper sepeda, sampeyan bisa nelpon kanthi bebas ngrasakake musik nalika nunggang utawa ngrungokake radio FM.

    Iki nduweni fungsi sing unik, yaiku speaker bisa ngelingi posisi main pungkasan saka kertu TF lan muter maneh kanthi otomatis saka kene.

    Kanthi batere 4000mAh, bisa digunakake minangka bank daya kanggo telpon utawa piranti listrik nalika darurat. Batere kapasitas gedhe uga ndhukung muter musik nganti 10jam. Minangka pamicara multi-fungsi sing cocog kanggo olahraga outdoor.

  • Bluetooth Speaker / Outdoor Sports / BS-OS06

    Speaker Bluetooth / Olahraga Luar Negeri / BS-OS06

    Speaker Bluetooth model iki dirancang kanggo milih warna-warna cerah. Bisa uga Bluetooth diputer, U-disk diputer, kertu TF dimainake lan AUX dimainake. Kasedhiya kanggo musik format MP4 / WMA / WMV mainstream. Kanthi solusi Bluetooth 5.0, kompatibel kanggo 99% piranti bluetooth, lan nggawa transmisi audio super stabil. Lan subwoofer 3D HIFI saubengé swara lan sambungan TWS 1 + 1 bisa ngaktifake efek sing paling apik kanggo bisa dadi speaker Bluetooth.

    Iki dirancang khusus kanggo olahraga outdoor, anti udan, anti bledug lan anti drop. Iki uga cocog kanggo wektu luang lan kerja ing kantor. Ora mung musik, uga kasedhiya kanggo FM. 

  • Bluetooth Speaker / Outdoor Sports / BS-OS07

    Speaker Bluetooth / Olahraga Luar Negeri / BS-OS07

    Speaker Bluetooth njaba desain lan warna sing apik lan silikon sing dirasakake kanthi tangan sing apik. Karo fungsi kombinasi muter musik, telpon gratis, radio FM lan lampu obor LED. Sampeyan bisa muter musik nganggo sambungan Bluetooth, U-disk, kertu TF lan sambungan AUX, sing kasedhiya kanggo format MP4 / WMA / WMV. Kanthi solusi Bluetooth 5.0, sampeyan ora kuwatir transmisi cepet, sampeyan bakal seneng kacepetan lancar lan swara bass sing abot.

    Khusus kanggo olahraga outdoor, bukti banyu, anti bledug lan ngeculake. Lampu obor LED duwe 3 mode, padhang, ringkih lan SOS, nglegakake kabeh kabutuhan nalika ana ing njaba ruangan.

  • Bluetooth Speaker / Outdoor Sports / BS-OS08

    Speaker Bluetooth / Olahraga Ruangan / BS-OS08

    Speaker bluetooth kamuflase warna-warni apik banget kanggo olahraga ruangan. Bisa uga wadhah sing dipasang kanggo dipasang ing sepeda supaya trep. Anti banyu, anti ngeculake, anti bledug. Lampu obor LED duwe 3 mode, kuwat, ringkih lan SOS, cukup kanggo olahraga outdoor sing dibutuhake.

    Sampeyan bisa seneng swara lingkungan subwoofer 3D HIFI. Iki nggunakake impulsator frekuensi rendah unibody sing bergelombang, nyuda swara resonansi. Luwih tuwa, luwih stabil lan dinamis.

    Sampeyan bisa seneng nonton film, lagu lan radio FM. Kasedhiya kanggo main bluebooth, main kertu TF lan play AUX lan kasedhiya kanggo format MP4 / WMA / WMV mainstream. Iki bakal dadi ruangan sing cerdas. Mesthi uga kasedhiya kanggo santai lan kantor.

  • Bluetooth Speaker / Outdoor Sports / BS-OS09

    Speaker Bluetooth / Olahraga Ruangan / BS-OS09

    Speaker Bluetooth desain gaya iki paling disenengi kanthi penampilan. Akeh pilihan warna sing apik, warna kamuflase sing beda-beda cocog karo kegiyatan ruangan, lan bentuk sing unik, cangkang kain nilon anti banyu tahan banyu setengah nutupi karet tangan sing apik, tali tangan kulit. Iki nambah rasa seneng nalika nggunakake.

    Sawijining swara subwoofer 3D HIFI kanthi speaker dobel bakal nggawe sampeyan seneng banget. Efek swara stereo kanthi bass lengkap — speaker ngasilake swara imersif kanthi bass, mids lan high rich, swara efek dinamis. Malah volume maksimal, padha karo bioskop. Sampeyan bakal seneng Swara Stereo 360 ° sing sejati. Kasedhiya kanggo muter Bluetooth, U-disk play, main kertu TF lan play AUX. Sampeyan bisa seneng musik format MP4 / WMA / WMV, film lan telpon gratis.

    Generasi teknologi 5.0 Bluetooth sing diupdate, konsumsi daya luwih murah tinimbang mantan Bluetooth 4.2 nanging kanthi transmisi luwih cepet, kemampuan anti-gangguan sing kuwat lan sinyal sing luwih stabil tanpa wektu tundha. Speaker iki kompatibel karo macem-macem piranti kayata tablet, laptop, komputer desktop lan ponsel.

    Iki dirancang khusus kanggo olahraga outdoor, anti udan, anti bledug lan anti drop. Speaker portabel nirkabel dadi sampeyan bisa ngrungokake musik sajrone petualangan ruangan lan plancongan. Mesthi cocog uga kanggo wektu luang lan kantor.

  • Bluetooth Speaker / Outdoor Sports / BS-OS10

    Speaker Bluetooth / Olahraga Ruangan / BS-OS10

    Speaker Bluetooth model iki dirancang minangka gula kubus, nanging kabeh sudut bunder, gambar sing apik banget, lan cocog karo warna kamuflase warna-warni. Nduwe rong speker 52mm ing ngarep lan mburi, sing ngetokake swara liwat film khusus, nggawe musik luwih 3D lan urip.

    Iki dirancang khusus kanggo olahraga outdoor kanthi tali tangan lan anti banyu, anti bledug, anti ngeculake. Sampeyan bisa nggunakake kanggo santai lan uga ing kantor, seneng film lan musik kanthi telpon gratis karo sedulur lan kanca. Bakal nggawa sampeyan urip sing luwih apik.

    Kasedhiya kanggo muter Bluetooth, U-disk play, main kertu TF lan play AUX. Kanthi solusi Bluetooth 5.0, kompatibel kanggo 99% piranti bluetooth, lan nggawa transmisi audio super stabil, njamin efek bass sing abot.

  • Bluetooth Speaker / Outdoor Sports / BS-OS11

    Speaker Bluetooth / Olahraga Ruangan / BS-OS11

    Speaker bluetooth bentuk silinder segitiga model iki dirancang kanggo olahraga ruangan, kanthi tali bahu sing bisa diatur, bukti banyu, anti bledug, anti ngeculake. Sampeyan bisa seneng musik nalika lagi mlaku-mlaku utawa mlaku-mlaku, utawa nikmati telpon gratis nalika tangan dikepung.

    Duwe batere kapasitas gedhe, lan swara sekitar 3D HIFI subwoofer nggawe sampeyan bisa ngrasakake efek sing paling apik sing bisa ditindakake speaker Bluetooth. Sampeyan bakal seneng lelungan utawa wektu luang.

    Bisa uga Bluetooth diputer, kertu TF diputer, U-disk diputer lan AUX dimainake. Kasedhiya kanggo musik format MP4 / WMA / WMV mainstream. Kanthi solusi Bluetooth 5.0, kompatibel kanggo 99% piranti bluetooth, lan nggawa transmisi audio super stabil.