Tanduran Tumbuh Tanduran

  • Plant Grow Light / PGL01

    Tanduran Tuwuh Cahya / PGL01

    Lampu tetanduran sing dirancang kanthi anggun kanthi sederhana bakal ngurus tanduran sing sampeyan tresnani, kanthi lampu sing tuwuh ing ndhuwur lan sing duwe ing ngisor iki bisa ditahan. Iki uga bakal nggawe sayuran ijo dadi gambar sing luwih apik saengga sampeyan bisa seneng. Sampeyan bisa nyelehake ing endi wae sing sampeyan karepake, mula poin kasebut bisa mbantu.

  • Plant Grow Light / PGL02

    Tanduran Tumbuh Cahya / PGL02

    Model iki dirancang kanggo wong-wong sing pengin ngurus tanduran utawa nggawe bocah bisa ndeleng tanduran sing tuwuh. Telung warna sing apik kanggo dipilih, uga ngewangi maca kanthi peteng kanthi sudut lampu 360 derajat.

  • Plant Grow Light / PGL03

    Tanduran Tuwuh Cahya / PGL03

    Kanthi desain nduwe pring alami model iki katon sederhana lan elegan. Spektrum lengkap manawa tanduran bisa tuwuh kanthi sehat kaya tuwuh ing sangisore srengenge lan tanduran favorit sampeyan mesthi ana ing sandhinge awan lan wengi ing njero ruangan. Lan model iki sampeyan ora mung bisa ngetrapake tanduran, nanging uga bisa nggawe iwak, bisa dadi dekorasi sing apik.

  • Plant Grow Light / PGL04

    Tanduran Tumbuh Cahya / PGL04

    Sampeyan bakal seneng tetanduran model iki tuwuh lampu, desain apik banget lan kanthi multi fungsi, pamuter musik lanyard, ion sing ngeculake pembersih udara lan pelembab. Pilihan sing apik kanggo tanduran lan dekorasi omah.

  • Plant Grow Light / PGL05

    Tanduran Tuwuh Cahya / PGL05

    Lampu sing ora subur tuwuh, ora ana watesan musim utawa watesan cuaca. Sampeyan bisa duwe kebon ing njero ruangan, kanggo sayuran salad seger, kembang utawa tanduran sing disenengi. Kasedhiya lampu otomatis / pompa otomatis / alarm volume banyu / alarm volume gizi kanggo tanduran sing gampang lan umure 50,000 jam.

  • Plant Grow Light / PGL06

    Tanduran Tumbuh Cahya / PGL06

    Sekilas, dekorasi sing apik kanggo pawon utawa ruang tamu. Fungsine kanggo mbantu tetanduran sayuran / kembang / tanduran kanthi sehat kanthi umure 50.000hrs. Ngewangi maca kanthi peteng karo sayuran ijo sing ana ing sacedhake. Sijine ing endi wae sing sampeyan karepake, kanthi sunar sunar sunar spektrum.

    Iki minangka solusi pencahayaan taman omah sing unik. Lampu LED tuwuh simulasi spektrum sinar srengenge, ningkatake fotosintesis tanduran ing cuaca apa wae. Lampu alami sing anget luwih cocog kanggo tanduran njero ruangan lan cukup nikmati. Sistem tuwuh banyu hidrogen, luwih resik tinimbang tuwuh ing lemah. Iki dirancang kanthi sistem sirkulasi banyu, nambah oksigen ing banyu. Luwih akeh nutrisi tinimbang ing lemah, lan tuwuh luwih cepet. Jumlahe ana ing cuaca suwene setaun, lan tanduran sampeyan bisa tuwuh saya apik lan saya cepet. Iki bisa dadi hadiah pendhidhikan kanggo bocah-bocah, supaya bisa ngati-ati proses tuwuh. Wong tuwa lan kaki-nini uga seneng sayuran seger sing dawane taun.

  • Plant Grow Light / PGL07

    Tanduran Tumbuh Cahya / PGL07

    Desain modern sing sederhana nyedhiyakake kasedhiya ing endi wae. Ikugampang digarap, lampu otomatis, pompa otomatis, setelan wektu sing beda-beda miturut pilihan sampeyan. Sampeyan bisa ngrasakake rasa seneng tetanduran tanduran. 

  • Plant Grow Light / PGL08

    Tanduran Tumbuh Cahya / PGL08

    Model iki sampeyan bisa nanem 12 tanduran, yaikus kanthi lampu mati / karya pompa otomatis / kipas angin cerdas kanggo gampang nandur. Sampeyan bisa nyetel dhuwur supaya pas karo tanduran lan tanduran sing beda’ beda wektu. Lan kanthi desain sing apik sing resik, sampeyan bakal seneng ngrancang tanduran, kemangi, timah, sage, peterseli, cilantro, tomat ceri, rosemary, mrico, kembang lan uga stroberi dll. 

  • Plant Grow Light / PGL09

    Tanduran Tumbuh Cahya / PGL09

    Kanthi model gedhe iki sampeyan bisa nanem 14 tanduran. Telung mode tanduran sing beda-beda, pompa otomatis, tangki banyu gedhe, spektrum lengkap, dhuwur lampu sing bisa diatur, kanthi ngurus tanduran sampeyan. Lan sampeyan duwe pilihan warna liyane kanggo selera. Ikupilihan sing apik kanggo kebon hidroponik njero ruangan.  

  • Plant Grow Light / PGL10

    Tanduran Tumbuh Cahya / PGL10

    Tanduran tanduran sing dirancang kanthi bersih sing gampang cocog kanggo 1 tanduran, lemah lan uga hidroponik. Lampu otomatis dipateni kanggo tanduran sampeyan tuwuh. Tandur tanduran sing sampeyan tresnani menyang dheweke banjur lebokake ing endi wae sing sampeyan karepake. Cahya bisa mbantu maca kanthi peteng, luwih seneng maca karo tanduran sing sampeyan tresnani ing sandhinge.  

  • Plant Grow Light / PGL11

    Tanduran Tuwuh Cahya / PGL11

    Model iki sampeyan bisa nanem 4 tanduran. Spektrum lengkap lan 3 mode khusus ngurus tanduran lan nggawe sampeyan seneng ngrencanakake. Lampu otomatis mati / pompa otomatis / lampu sing bisa disetel / alarm volume banyu mbantu gampang nandur.

  • Plant Grow Light / PGL12

    Tanduran Tuwuh Cahya / PGL12

    Lampu tanduran sing dirancang apik iki kasedhiya kanggo 7 tanduran, kembang, sayuran utawa tanduran liyane sing disenengi. Kanthi desain sing apik, sampeyan bisa nyelehake kembang ing endi wae uga kanggo dekorasi. Spektrum lengkap / 3 mode kanggo lampu / lampu mati / mati otomatis / lampu luwes / alarm banyu, tanduran sing gampang bisa nyenengake.