Portable

  • Air Purifier / Potable / AP-P01

    Pemurni Udara / Minuman / AP-P01

    Pemurni udara sing apik iki bisa ngresiki polusi udara kanthi pemurnian multi-tahap, kanthi efektif nyaring partikel, rambut, serbuk sari, debu lan partikel PM2.5 kanthi efektif. Lapisan karbon aktif ngilangi bau lan bahan kimia sing mbebayani. Lan diterusake konsentrasi dhuwur 80 yuta pcs / cm³negatif ngeculake ion kanggo nggawe lingkungan alas ing mobil sampeyan. Pemurnian mobil sakabehe menehi lingkungan nyopir sing aman lan sehat, supaya sampeyan seneng lelungan sing sehat.

    Lampu empuk wengi. Desain gaya nggawe dekorasi sing apik uga.

    Iki minangka batere bathi, bisa digunakake ing endi wae.

  • Air Purifier / Potable / AP-P02

    Pemurni Udara / Minuman / AP-P02

    Pembersih udara nganggo batere, supaya sampeyan bisa nggawa menyang proteksi. Iki nganggo fungsi pengisian daya surya, energi bersih. Nggabungke pemurnian karbon lan ion negatif, kabeh aspek nglindhungi sampeyan lan ngresiki hawa resik super aman kanggo sampeyan.

    Iki uga minangka diffusator lan aroma kanggo mobil, kamar utawa panggonan plancongan. Iki nyedhiyakake sampeyan 100% sing sampurna ing perjalanan.

  • Air Purifier / Potable / AP-P03

    Pemurni Udara / Minuman / AP-P03

    Pemurni udara model iki kanthi pemurnian karbon aktif, mbusak prekara kimia lan gas sing mbebayani kayata formaldehida, benzena lan VOC, sing cukup kanggo mobil anyar. Uga ngilangi ambu sing ora enak, yen sampeyan duwe pet, mbantu ngilangi ambu sing ora enak. Alat pembersih dilengkapi generator ion negatif sing ngasilake ion negatif kapadhetan super 15 juta pcs / cm³ sing bisa dadi kamar sing resik, mbusak polusi partikel, PM2.5, bledug, serbuk sari lan asap. Ngresiki ruangan, nggawe papan sing resik lan sehat kaya nginep ing alas, nguatake kemampuan kekebalan awak, kurang ngancam amarga bakal cilaka. Bisa kanggo 3m³- 9m³, cukup kanggo mobil lan kamar cilik.

    Dirancang kanthi fungsi aromaterapi, sampeyan nggawe wangi sing disenengi. Yen dilebokake ing mobil, sampeyan bisa seneng lelungan sing nyenengake, nyuda ketegangan, santai saraf, lelungan sing dawa ora katon mboseni lan dawa banget. Bebarengan karo fungsi pemurnian, pembersih udara nggawe kamar sing sehat.

    Karo wadhah telpon, sampeyan bisa nyelehake ing mobil kanggo pandhu arah GPS, utawa nalika santai santai nikmati film ing endi wae. Kanthi batere berkapasitas 1000mAH, iku portebel sing bisa digawa menyang endi wae sing disenengi, nikmati wektu luang. Aja lali nyelehake ing endi wae sing bisa nampa sunar srengenge amarga bisa diisi surya, mula sampeyan ora bakal kuwatir masalah listrik.

    Iki minangka pemurni udara sing apik banget kanggo mobil, nggawa sampeyan plancongan sing gampang.