Kendaraan

  • GPS Tracker / Vehicle / GT-V01

    Tracker GPS / Kendaraan / GT-V01

    Model pelacak kendaraan pintar model iki kanggo kendaraan sing nganggo antarmuka OBD, minangka wali bisu kanggo kendaraan. Nggunakake teknologi posisi kaping pindho GPS lan AGPS, wektu nyata nyedhiyakake posisi sing luwih akurat lan cepet. Instalasi gratis, lebokake ing antarmuka kendaraan OBD, ora prelu ngrusak jalur mobil asli. Tandha nalika metu saka area pager geo-setting.

    Kajaba iku, model iki duwe sawetara fungsi kaluwihan, nyepetake weker, alarm daya sithik, alarm gerakan, mlebu / metu saka alarm Geo-pagar, alarm geter, alarm anti-pembongkaran, alarm anti-tabrakan, hemat daya lan biaya GPRS, Nyetel 5 otorisasi nomer telpon. Iki minangka pembantu sing apik kanggo ngurus kendharaan.

  • GPS Tracker / Vehicle / GT-V02

    Tracker GPS / Kendaraan / GT-V02

    Pelacak GPS cerdas model iki dirancang khusus kanggo kendaraan, mobil, motor, motor listrik, ebike, skuter, mobil keseimbangan, lsp. Kerjane adhedhasar GPS teknologi AGPS + AGPS, super-cepet lan tepat wektu nemokake posisi kasebut, anti- nyolong Nduwe fungsi setelan geo-pagar, bakal menehi tandha nalika metu saka area setelan.

    Lan model iki duwe sawetara kaluwihan, nyepetake alarm, alarm daya sithik, alarm gerakan, mlebu / metu Alarm geo-pagar, alarm geter, alarm anti-demolition, alarm anti-tabrakan, hemat daya lan biaya GPRS. Uga sawetara fungsi opsional, ngethok weker listrik, deteksi ACC lan menehi informasi, minyak lan sirkuit remot, nyetir kendaraan.

  • GPS Tracker / Vehicle / GT-V03

    Tracker GPS / Kendaraan / GT-V03

    Pelacak GPS cerdas model iki utamane kanggo kendaraan sing nganggo antarmuka OBD, didhukung dening teknologi posisi GPS + AGPS, bisa kanthi cepet lan kanthi tepat nemokake posisi internasional. Nduwe fungsi setelan geo-pagar, bakal menehi tandha nalika metu saka area setelan. Penolong gedhe kanggo ngurus kendharaan.

    Lan model iki duwe sawetara kaluwihan, nyepetake alarm, alarm gerakan, mlebu / metu saka alarm Geo-pagar, alarm geter, alarm anti-demolition, alarm anti-tabrakan, hemat daya lan biaya GPRS.

  • GPS Tracker / Vehicle / GT-V04

    Tracker GPS / Kendaraan / GT-V04

    Pelacak GPS cerdas model iki utamane kanggo kendaraan sing nganggo antarmuka OBD, kanggo truk, bis, mobil, motor. didhukung dening teknologi posisi GPS + AGPS, bisa kanthi cepet lan kanthi tepat nemokake posisi internasional. Nduwe fungsi setelan geo-pagar, bakal menehi tandha nalika metu saka area setelan. Penolong gedhe kanggo ngurus kendharaan.

    Lan model iki duwe sawetara kaluwihan, nyepetake alarm, alarm gerakan, mlebu / metu saka alarm Geo-pagar, alarm geter, alarm anti-demolition, alarm anti-tabrakan, hemat daya lan biaya GPRS, Nyetel nomer telpon 5 otorisasi. Uga sawetara fungsi opsional, deteksi ACC lan inform, alarm weker, minyak lan sirkuit remot, deteksi konsumsi bahan bakar, level tenaga deteksi lan voltase PIN 5 PIN opsional, deteksi AC lan mati. Penolong sing apik kanggo njaga kendaraan.