Bisa dipakai

  • Air Purifier / Wearable / AP-W01

    Pemurni Udara / Bisa Dipakai / AP-W01

    Pemurni udara kalung iki ngeculake 1 yuta ion oksigen negatif, ngresiki hawa ing sekitar sampeyan, kanthi efektif nggawe lingkungan sing sehat kanggo sampeyan, mbusak polusi udara kaya bledug, PM2.5, serbuk sari, asap lan liya-liyane nggawa molekul sing padha ing retret alami (pantai , grojogan, utawa gunung) ing sisihmu. Sampeyan bakal rumangsa ana ing alas. Ing endi wae sampeyan lunga, ngresiki 1m³ ing sekitar sampeyan, nggawe lingkaran nglindhungi mlaku-mlaku kanggo njaga sampeyan. Dadi aja kuwatir masalah polusi, pembersih udara kalung bakal mesthi mbungkus sampeyan, sampeyan bakal mesthi ana ing papan sing aman sing digawe kanggo sampeyan.

    Kalung udara ion negatif iki uga digunakake kanggo nambani depresi, insomnia, swasana ati, lan ningkatake kualitas turu, lan 5 desibel operasi super sepi ngaktifake kualitas turu sing apik nalika ngurus impen supaya ora diganggu.

    Batere sing gedhe bisa tahan 10-12 jam, cukup kanggo kebutuhan sedina muput, lan ngisi daya cepet, siyap-siyap kanggo kabutuhan mbesuk.

    Nyandhang ing gulu, iku gampang digawa menyang endi wae, tali gantung sing apik, bobot entheng, ora ana tekanan kanggo nyandhang ing gulu. Lan desain sing apik uga nggawe dekorasi sing apik. Uga kasedhiya kanggo ndandani ing curhat mobil utawa dilebokake ing meja.

    Pilihan sing apik kanggo promosi merek. Logo bisa dicithak utawa nganggo laser.

  • Air Purifier / Wearable / AP-W02

    Pemurni Udara / Bisa Dipakai / AP-W02

    Kanthi pemurni udara sing bisa dipakai cilik iki, sampeyan bisa nglindhungi dhewe lan sing sampeyan tresnani, sanajan cilik banget bisa digunakake kanggo ruangan 1m³ ruangan utawa njero ruangan 3m³ kanggo nggawe lingkaran sing nglindhungi. Pemurni udara kalung iki ngeculake ion oksigen negatif 6,5 yuta, ngresiki hawa ing sekitar sampeyan, nggawe lingkungan sing sehat kanggo sampeyan, kanthi efektif mbusak polusi udara kayata bledug, PM2.5, serbuk sari, asap lsp lan nggawa molekul sing padha ditemokake ing retret alami ( pantai, air terjun, utawa gunung) ing sisih sampeyan. Sampeyan bakal duwe perasaan yen sampeyan ana ing alas. Ing endi wae sampeyan lunga, bakal ngresiki kamar 1m³ ing sekitar sampeyan, nggawe lingkaran nglindhungi mlaku-mlaku kanggo njaga sampeyan. Anggere sampeyan nganggo alat pembersih udara kalung, aja kuatir masalah polusi, sampeyan bakal terus mbungkus sampeyan, lan sampeyan bakal tetep ing papan sing aman sing cocog kanggo sampeyan.

    Kalung udara ion negatif iki uga digunakake kanggo nambani depresi, insomnia, swasana ati, lan ningkatake kualitas turu, operasi super sepi njamin kualitas turu sing apik lan ora ngganggu impen sampeyan.

    Batere gedhe bisa digunakake sajrone 10-12 jam, cukup kanggo sedina muput, lan ngisi daya cepet 1-2 jam, siyap-siyap kanggo kabutuhan mbesuk.

    Nganggo ing gulu, ora ana tekanan, senar gantung kualitas lan bobot entheng. Lan temenan uga dekorasi sing apik. Kasedhiya uga kanggo ndandani ing bolongan mobil utawa dilebokake ing meja utawa diselehake ing amben sampeyan.

    Pilihan sing apik kanggo promosi merek. Logo bisa dicithak utawa nganggo laser.

  • Air Purifier / Wearable / AP-W03

    Pemurni Udara / Bisa Dipakai / AP-W03

    Kanthi reresik udara kalung sing bisa digunakake, sampeyan bisa nglindhungi dhewe lan sing sampeyan tresnani, sanajan cilik banget kanthi efektif bisa ngresiki ruangan 1m³ ruangan utawa 3m³ njero ruangan kanggo nggawe lingkaran sing nglindhungi. Pemurni udara kalung iki ngetokake kepadatan 99 yuta ion kanthi kapadhetan tinggi, nyuceni hawa ing sekitar sampeyan, nggawe lingkungan ambegan sing sehat, kanthi efektif mbusak polusi udara kayata bledug, PM2.5, serbuk sari, asap lsp lan nggawa pantai, air terjun utawa gunung ing sisih sampeyan. Ing endi wae sampeyan lunga, bakal ngresiki kamar 1m³ ing sekitar sampeyan, nggawe lingkaran njaga kanggo nglindhungi sampeyan. Anggere sampeyan duwe kalung udara kalung, aja kuwatir masalah polusi, sampeyan bakal tetep mbungkus sampeyan kanthi aman, sampeyan bakal mesthi ana ing papan sing aman sing digawe kanggo sampeyan.

    Kalung udara ion negatif iki uga digunakake kanggo nambani depresi, insomnia, swasana ati, lan ningkatake kualitas turu, operasi super sepi kanggo turu sing apik lan njaga impen sampeyan.

    Batere gedhe bisa digunakake sajrone 10-12 jam, cukup kanggo sedina muput, lan ngisi daya cepet 1-2 jam, siyap-siyap kanggo kabutuhan mbesuk.

    Nganggo ing gulu, ora ana tekanan, senar gantung kualitas lan bobot entheng. Lan temenan uga dekorasi sing apik. Kasedhiya uga kanggo dilebokake ing meja utawa diselehake ing amben sampeyan.

    Pilihan sing apik kanggo promosi merek.

  • Air Purifier / Wearable / AP-W04

    Pemurni Udara / Bisa Dipakai / AP-W04

    Pembersih udara ringan sederhana iki dirancang kanggo dipasang ing gulu, ing endi wae sampeyan lunga, ion negatif sing diluncurake bakal nyuceni hawa ing sekitar sampeyan, kabeh nglindhungi sampeyan. Sampeyan bisa yakin yen sampeyan dijaga. Sampeyan uga bisa nyelehake ing desktop utawa ing mobil sampeyan. Desain sederhana uga dekorasi sing apik.

  • Air Purifier / Wearable / AP-W05

    Pemurni Udara / Bisa Dipakai / AP-W05

    Pembersih udara ringan sing apik iki dirancang kanggo bocah-bocah sing nggantung ing gulu, bentuk sing lucu lan warna sing cerah. Pembersih ngeculake ion negatif, bakal ngresiki gas sing mbebayani ing udhara kanthi lengkap lan nglindhungi bocah. Sampeyan bisa yakin manawa anak dijaga kanthi apik. Lunga menyang endi wae kanggo nglindhungi kabeh wektu.